Fredagskveld og entercòte

Categories Blogg
FOTO: Canva

 

Endelig fredagskveld og tid for å ta en pause fra nedpakkingen av heimen. Det er definitivt ikke “gourmet mat” som prioriteres i disse dager, men i dag ble “kjøtthungeren” så stor at jeg dro innom Meny og kjøpte med entercòte til gubben og meg!

I begynnelsen av forholdet hadde vi alltid litt god mat på fredager. Etterhvert så har nok det glidd litt ut samtidig som det å kose seg ute når en er i Spania har tatt over for “fredagskosen”. Det var derfor veldig koselig pusle på kjøkkenet og stelle istand et deilig måltid.

FOTO: Canva

 

Tilbehør er selvfølgelig viktig og valget falt i dag på Rosenkål med valnøtter og honning. Tidligere var det helst broccoli, men det er jeg faktisk gått litt lei av Dette var en god måte å tilberede rosenkål på synes jeg.

Rosenkålen forvelles på forhånd, slik at den skal bare varmes og smakes til før servering. Honningen søter rosenkålen slik at bitterheten blir mindre gjennomtrengende og nøttene tilfører en deilig “crunch” til det hele.

Fløtegratinerte poteter fylte den siste delen av tallerken og jeg fant en aldeles deilig oppskrift på nett! Måltidet var både smakfullt og veldig mettende.

FOTO: Canva

 

DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!

Du er velkommen til å følge min FB gruppe; 

https://www.facebook.com/groups/334892231659146 

Bloglovin;

https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857

Instagram;

https://www.instagram.com

YouTube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw

FOTO: Ingleson

 

1 kommentar

1 thought on “Fredagskveld og entercòte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *