Dagen er nede i Spania har sin faste rytme og feriedagene nytes til fulle med gåturer, tid i solen og deilige måltider. Det gir liksom litt god samvittighet å gå en tur rett før måltidet. Dessuten er det mye sunn mat å spise her nede så det er fult mulig å nyte et bedre måltid.
Valget i dag falt på El Torreón i La Cala de Mijas. Spisestedet ligger noen få meter fra Middelhavet helt nede i strandkanten. Stedet har en hyggelig og avslappet atmosfære med glassvegger ut mot havet, noe som gjør det til et sted der du kan velge å nyte maten ute på plassen foran “Torre de la Batería de Cala del Moral” eller inne litt mere avskjermet for vær og vind.
Jeg synes stedet har et godt utvalg av gode retter men har lett for å velge min favoritt; Bacalao frito con patatas. Det må ikke forveksles med den “røde bacalaoen” som vi kjenner fra Portugal. Det er rett og slett frityrstekt klippfisk og smaker helt fantastisk.
Dette var en av ukens dessertdager. Stedet har nemlig også en favorittdessert. Det er ikke alltid kjøkkenet har den inne, men vi var heldig og kunne bestille vår etterlengtede delikatesse; Tiramisu. Her får du servert et raust stykke som er smakfullt dynket i kaffe og marsala med tilhørende mascarpone-krem. Personlig synes jeg at El Torreón virkelig kan skilte med noe av den beste maten i forhold til stedets omliggende restauranter.
DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!
Du er velkommen til å følge min FB gruppe;
https://www.facebook.com/groups/334892231659146
Bloglovin;
https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857
Instagram;
YouTube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw
NYTT BLOGGINNLEGG – LINK I BIO
Det så ikke så værst ut det der nei 😀
🥰
Åh nydelig🥰
🥰