Reklame | KitchenTime
Som et ledd i sunt kosthold har vi i løpet av en uke to eller tre middager med fisk. Det ene er en kald rett med egg og røkelaks. Jeg pleier stort sett å ha varm middag hver dag, men egg og røkelaks er lettvint og godt. Så er det litt ulikt hva de to andre rettene er. I dag ble det en deilig fiskemiddag med asiatisk vri. Stek laks med ponzusaus, ris og grønnsaker.
Risen ble kokt med revet ingefær. Grønnsakene, gulrøtter og pak choi, ble frest lett i pannen med hvitløk og litt revet ingefær. Tilslutt ble fisken stekt og glasert med ponzusaus! Det hele toppet med en frisk agurksalat! Retten var enkel å lage og veldig smakfull!
Ingredienser:
Laks
Jasminris
Gulrot
Pak Choi
Agurk
Hvitløk
Ingefær fersk
DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!
Du er velkommen til å følge min FB gruppe;
https://www.facebook.com/groups/334892231659146
Bloglovin;
https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857
Instagram;
YouTube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw