Hverdagsfisk på menyen!

Categories Blogg

Reklame | KitchenTime

 

FOTO: Ingleson

 

Som et ledd i sunt kosthold har vi i løpet av en uke to eller tre middager med fisk. Det ene er en kald rett med egg og røkelaks. Jeg pleier stort sett å ha varm middag hver dag, men egg og røkelaks er lettvint og godt. Så  er det litt ulikt hva de to andre rettene er. I dag ble det en deilig fiskemiddag med asiatisk vri. Stek laks med ponzusaus, ris og grønnsaker.

SOEHNLE

 

Risen ble kokt med revet ingefær. Grønnsakene, gulrøtter og pak choi, ble frest lett i pannen med hvitløk og litt revet ingefær. Tilslutt ble fisken stekt og glasert med ponzusaus! Det hele toppet med en frisk agurksalat! Retten var enkel å lage og veldig smakfull!

FOTO: Canva

 

 

Ingredienser:

Laks

Jasminris

Gulrot

Pak Choi

Agurk

Hvitløk

Ingefær fersk

FOTO: Ingleson

 

DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!

Du er velkommen til å følge min FB gruppe; 

https://www.facebook.com/groups/334892231659146 

Bloglovin;

https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857

Instagram;

https://www.instagram.com

YouTube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw

FOTO: Ingleson
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *