Ovnsbakt fisk i form

Categories Blogg
FOTO: Ingleson

 

Nå senker helgefreden seg over heimen og det er snart klart for middag. Dagens rett er en selvkomponert versjon av “Ovnsbakt fisk i form”.  Det er faktisk tredje gangen denne uka vi spiser fisk. En sunn bivirkning av kostholdsendringen og det å følge Helsedirektoratets kostholdsråd. Denne uken har vi stått på hodet i skuffer og skap og ryddet fra gulv til tak. Vi har brettet opp ermene og stått på. Det er utrolig hvor mye som lagres og som aldri blir brukt.

FOTO: Canva

 

Fisk og grønnsaker:

  • 6 lettkokte poteter
  • 3 gulrøtter
  • 1/2 purre
  • 500 g fiskefilet (jeg bruker lettsaltet torsk)

Del opp i biter og bland i en ildfast form.

FOTO: Canva

 

Bechamel saus – litt tykk:

  • 50 g Smør
  • 50 g mel
  • 5 dl melk
  • Salt og muskattnøtt

Kok opp og la sausen kjølne litt. Rør inn 4 egg. Hell sausen over og sett formenn inn i ovnen. Stekes på 180 grader i 45 til 60 minutter. Kan absolutt anbefales! Vi ser begge frem til helgekos og nyter maten foran TV og en god film!

FOTO: Ingleson

 

DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!

Du er velkommen til å følge min FB gruppe; 

https://www.facebook.com/groups/334892231659146 

Bloglovin;

https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857

Instagram;

https://www.instagram.com

YouTube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ovnsbakt fisk i form

  1. Mmmm lenge siden jeg har laget fiskegrateng 😀
    Jeg bruker også muskatt i mine hvite sauser og det er så godt 🙂

    God lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *