Nå senker helgefreden seg over heimen og det er snart klart for middag. Dagens rett er en selvkomponert versjon av “Ovnsbakt fisk i form”. Det er faktisk tredje gangen denne uka vi spiser fisk. En sunn bivirkning av kostholdsendringen og det å følge Helsedirektoratets kostholdsråd. Denne uken har vi stått på hodet i skuffer og skap og ryddet fra gulv til tak. Vi har brettet opp ermene og stått på. Det er utrolig hvor mye som lagres og som aldri blir brukt.
Fisk og grønnsaker:
- 6 lettkokte poteter
- 3 gulrøtter
- 1/2 purre
- 500 g fiskefilet (jeg bruker lettsaltet torsk)
Del opp i biter og bland i en ildfast form.
Bechamel saus – litt tykk:
- 50 g Smør
- 50 g mel
- 5 dl melk
- Salt og muskattnøtt
Kok opp og la sausen kjølne litt. Rør inn 4 egg. Hell sausen over og sett formenn inn i ovnen. Stekes på 180 grader i 45 til 60 minutter. Kan absolutt anbefales! Vi ser begge frem til helgekos og nyter maten foran TV og en god film!
DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!
Du er velkommen til å følge min FB gruppe;
https://www.facebook.com/groups/334892231659146
Bloglovin;
https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857
Instagram;
YouTube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw
Det så meget godt ut 🤗
Mmmm lenge siden jeg har laget fiskegrateng 😀
Jeg bruker også muskatt i mine hvite sauser og det er så godt 🙂
God lørdag!